Skip to content

Vóór 23:59 besteld, volgende werkdag verzonden           Gratis verzending vanaf €34,95 in NL & BE  

Droogboeketten

Natuurlijk Bloemen is een specialist in droogbloemen en heeft naast een webshop en een winkel ook een eigen kwekerij in Woerden. Zo bestel je altijd de mooiste droogbloemen of droogboeketten. In ons assortiment vind je boeketten met droogbloemen in diverse kleuren. Heb je ook onze droogbloemen met vaas al gezien?

Kleur

Lengte

Combideals

Beoordeeld met een 4,9 / 5 (google)

Gratis verzending al v.a. €34,95

Binnen 24 uur verzonden

Hoe lang blijven droogbloemen goed?

Lang! Droogbloemen zijn zo gedroogd dat ze langere tijd hetzelfde blijven. Belangrijk is dat ze niet op een vochtige plek staan of (alleen maar) in de zon. Dit kan zorgen voor kleurverlies (zoals bij alles dat te lang in de zon staat). Het blijft een écht natuurproduct. Mocht je uitgekeken raken op je droogbloemen, ja zolang staan ze.. schik dan je boeket opnieuw of vul dit aan met een ander boeket.

Wil je hier meer over lezen? Lees hier de uitleg van Emma over hoe lang droogbloemen houdbaar zijn.

Hoe moet je droogbloemen verzorgen?

Droogbloemen hoef je in tegenstelling tot normale bloemen amper te verzorgen.

  1. Zet droogbloemen niet in direct zonlicht of op een plek waar het tocht.
  2. Vermijd met droogbloemen vochtige ruimtes. Droogboeketten houden niet van vocht, de bloemen kunnen dan ineens gaan hangen.
  3. Bloemen zijn kwetsbaar. Droogbloemen zijn nóg kwetsbaarder. Pak ze daarom voorzichtig uit de doos en schik het droogboeket zorgvuldig in de vaas.
  4. En o ja, droogbloemen hebben geen water nodig ; )

Vraag advies aan onze droogbloemen specialist 

We helpen je graag met vragen over droogbloemen. We snappen heel goed dat er veel keus is en het lastig kiezen is. Je kunt ons heel eenvoudig contacten via de chatfunctie op onze website. Je vindt rechts onder een knop om de chat te openen. We helpen je dan zo snel mogelijk verder.

google Reviews
Wat onze klanten zeggen