Skip to content

Vóór 13:00 besteld, dan bezorgen wij dezelfde werkdag in Harmelen

Bloemenwinkel Harmelen

Natuurlijk Bloemen is een bloemist in Harmelen en bezorgd met een eigen bezorgservice bloemen in de regio rond Harmelen. In onze bloemenwinkel maken onze bloemisten dagelijks boeketten in verschillende stijlen, van rondboeket tot luxe plukboeket. Bloemen die besteld zijn voor 13:00 bezorgen wij altijd dezelfde dag. Bloemen bestellen voor een verjaardag, feestje of als bedankje? En wil je de bloemen laten bezorgen op een andere dag? In het afrekenproces kun je de gewenste bezorgdatum aangeven. Tijdens het afrekenproces is het nog mogelijk om een kaarttekst in te vullen voor bij het boeket, dit is gratis.

Kleur

Lengte

Combideals

Beoordeeld met een 4,9 / 5 (google)

Persoonlijke bezorging

Lokale bloemist

Bloemist Harmelen

Bloemen bezorgen, versturen of bestellen in Harmelen? Dagelijks kopen wij bloemen in direct bij kwekers en op de veiling. Seizoensbloemen kweken wij zelfs zelf op onze eigen kwekerij. Hierdoor maken wij altijd boeketten die vers zijn, lang staan en een glimlach geven aan de ontvanger. In ons assortiment hebben we ronde boeketten, dit zijn boeketten die gelijkmatig zijn geschikt. Wil je een plukboeket bestellen? Dit zijn juist boeketten met meer hoogteverschil tussen de bloemen. In dit soort boeketten zit vaak minder groen en komen de bloemen nóg meer tot hun recht.
Onze bloemisten maken boeketten in allerlei kleuren, zoals wit, roze, rood en blauw. Ben je opzoek naar iets anders of lukt het niet om te kiezen tussen de bloemen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op, zodat wij naar wens een boeket samenstellen en bezorgen in Harmelen. Natuurlijk Bloemen heeft een eigen bezorgteam, hierdoor zorgen we altijd voor vriendelijke en persoonlijke bezorging van de bloemen in Harmelen.

Bloemen bezorgen in Harmelen 

In Harmelen vandaag bloemen bezorgen? Bloemen die vóór 13:00 zijn besteld, leveren wij vandaag nog in Harmelen. Natuurlijk Bloemen is een vakbloemist, ieder boeket maakt ons team met zorg en is met liefde samengesteld en bezorgen wij met een glimlach. Op deze pagina kunt u online bloemen bestellen en heeft u keuze uit een ruim assortiment met luxe bloemen, kleurrijke bloemen en stijlvolle bloemen. Wilt u bloemen na 13:00 uur toch nog dezelfde dag laten bezorgen? Neem dan telefonisch contact op voor de mogelijkheden. 

In onze webshop kunt u in drie stappen bloemen bestellen en bezorgen in Harmelen. Is de ontvanger niet thuis? Het boeket bezorgen wij bij de buren en wij doen een briefje in deur met het adres waar het boeket bezorgd is. 

Boeket bestellen en bezorgen 

Een boeket laten bezorgen bij familie, een vriend of vriendin? Natuurlijk Bloemen is specialist in bezorgen van bloemen in Harmelen. Als bloemist maken wij dagelijks prachtige boeketten. Iedere dag zijn wij opzoek naar de mooiste bloemen die passen bij het seizoen. Per seizoen wisselen we van type boeketten. Voor welke stijl ga jij? Wanneer het een cadeautje is, dan maak je met een boeket van vrolijke kleuren altijd een goede indruk. Een kant-en-klaar boeket met een vaas zorgt voor een echte eyecatcher. Geef je een boeket met vaas? De ontvanger blijft de vaas gebruiken en zal nog lang herinnering hebben aan het cadeau.