Skip to content

Vóór 13:00 besteld, dezelfde werkdag bezorgd! 

Bloemist Arnhem

In onze online bloemenwinkel bestelt u online bloemen en heeft u keuze uit een ruim assortiment met luxe en kleurrijke bloemen die wij in Arnhem bezorgen.

Beoordeeld met een 4,9 / 5 (google)

Persoonlijke bezorging

Lokale bloemist

Lokale bloemist in Arnhem

Onze bloemist is gevestigd in Arnhem en bezorgt dagelijks prachtige boeketten in de hele regio rond Arnhem. In ons online assortiment is voor elke gelegenheid een boeket te vinden. Op deze pagina vind je luxe, kleurrijke en stijlvolle bloemen. Op zoek naar een plukboeket? Dit zijn boeketten met meer hoogteverschil tussen de bloemen. In dit soort boeketten zit vaak minder groen en komen de bloemen nóg meer tot hun recht. Onze bloemisten maken plukboeketten in allerlei kleuren, zoals wit, roze, rood en blauw. Met een vrolijk boeket vol kleuren, maak je altijd een goede indruk.

Bloemen bezorgen in Arnhem

Wij bezorgen op maandag tot en met zaterdag bloemen in Arnhem. Dagelijks bezorgt onze bloemist in Arnhem bloemen. Bestel je voor 13:00 uur, dan bezorgen wij het boeket nog dezelfde dag. De overige bestellingen bezorgen wij de volgende werkdag. Dit geldt ook voor het bezorgen van bloemen in andere plaatsen zoals Nijmegen.

Bloemenwinkel Arnhem

In onze bloemenwinkel staat bij elk boeket de optie ‘Met vaas’. Wanneer je kiest voor ‘Met vaas’, dan binden wij het boeket, snijden wij de stelen schuin af en schikken wij het boeket direct in de vaas. Onze bloemist bezorgt dan bij de ontvanger in Arnhem een kant-en-klaar boeket in een vaas. Het voordeel hiervan is dat de ontvanger geen vaas hoeft te zoeken die past bij het boeket, het schittert direct in huis. Zo eenvoudig is het dus om een boeket met vaas te laten bezorgen in regio Arnhem.