Skip to content

Vóór 13:00 besteld, dezelfde werkdag bezorgd! 

Bloemist Bussum

In Bussum bezorgen wij dagverse bloemen. Of je nu jezelf of een ander eens verwent met een boeket bloemen: bloemen maakt iedereen vrolijk. Bekijk ons assortiment, bestel een boeket en wij bezorgen het boeket vanuit onze bloemenwinkel in Bussum.

Beoordeeld met een 4,9 / 5 (google)

Persoonlijke bezorging

Lokale bloemist

Bloemist in Bussum

Dagelijks stelt onze bloemist in Bussum boeketten met seizoensbloemen samen. Iedere werkdag bezorgen wij bloemen in Bussum. Je vindt bij ons boeketten met onder andere witte, roze, rode en gele bloemen. Voor ieder seizoen maken wij boeketten in verschillende stijlen. In onze online bloemenwinkel vind je daarom elk seizoen andere boeketten, van rondboeket tot luxe plukboeket. Of je nu op zoek bent naar bloemen voor een felicitatie, bedankje of om te laten weten dat je aan iemand denkt. Voor elke gelegenheid staat een boeket in onze online bloemenwinkel.

Zo bezorgen wij bloemen in Bussum 

Na een bestelling in onze online bloemenwinkel, bezorgt onze partner bloemist in Bussum uw boeket bij de ontvanger. Dit doen wij als volgt:

  1. Na uw bestelling, ontvangt onze bloemist in Bussum direct uw bestelling.
  2. Als de bestelling voor dezelfde dag is, dan stelt onze bloemist direct het gewenste boeket samen zoals besteld. Gezien het een natuurproduct is, wordt dit gedaan met bloemen die gelijk zijn aan de afbeelding, of die hierop lijken.
  3. De bloemist neemt het boeket op in de in de bezorgroute van de bezorger.
  4. De bezorger levert het boeket op het gewenste moment/dag af.

Bloemen die besteld zijn voor 13:00 uur, bezorgen wij altijd nog dezelfde werkdag. Wil je de bloemen laten bezorgen op een andere dag? In het afrekenproces geef je eenvoudig de gewenste bezorgdatum aan. Tijdens het afrekenproces kan je gratis een kaarttekst invullen voor bij het boeket.