Skip to content

Vóór 13:00 besteld, dezelfde werkdag bezorgd! 

Bloemist Driebruggen

In onze online bloemenwinkel bestelt u online bloemen en heeft u keuze uit een ruim assortiment met luxe en kleurrijke bloemen die wij bezorgen in Driebruggen.

Beoordeeld met een 4,9 / 5 (google)

Persoonlijke bezorging

Lokale bloemist

Bloemist in Driebruggen

In Driebruggen zijn wij de lokale bloemist die boeketten bezorgd in de hele regio. Met onze eigen bezorgservice bezorgen wij bloemen. In onze bloemenwinkel maken wij dagelijks boeketten in verschillende stijlen, van rondboeket tot luxe plukboeket. Bloemen die besteld zijn voor 13:00 uur bezorgen wij altijd dezelfde dag. Bloemen bestellen voor een verjaardag, feestje of als bedankje? En wil je de bloemen laten bezorgen op een andere dag? In het afrekenproces kun je de gewenste bezorgdatum aangeven. Tijdens het afrekenproces is het nog mogelijk om een kaarttekst in te vullen voor bij het boeket, dit is gratis.

Bloemen bezorgen in Driebruggen

Bloemen bezorgen, versturen of bestellen in Driebruggen? Dagelijks kopen wij bloemen in direct bij kwekers en op de veiling. Seizoensbloemen kweken wij zelfs zelf op onze eigen kwekerij. Hierdoor maken wij altijd boeketten die vers zijn, lang staan en een glimlach geven aan de ontvanger. In ons assortiment hebben we ronde boeketten, dit zijn boeketten die gelijkmatig zijn geschikt. Wil je een plukboeket bestellen? Dit zijn juist boeketten met meer hoogteverschil tussen de bloemen. In dit soort boeketten zit vaak minder groen en komen de bloemen nóg meer tot hun recht.
In onze webshop kunt u in drie stappen bloemen bestellen en bezorgen in Driebruggen. Is de ontvanger niet thuis? Het boeket bezorgen wij bij de buren en wij doen een briefje in deur met het adres waar het boeket bezorgd is. 

Vandaag bloemen bezorgen in Driebruggen

Bloemen die vóór 13:00 uur zijn besteld, leveren wij vandaag nog in Driebruggen. Dit doen wij ook in omliggende plaatsen zoals Oudewater, Lopik en Bodegraven.  Wilt u bloemen na 13:00 uur toch nog dezelfde dag laten bezorgen? Dat kan! Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact op voor de mogelijkheden