Skip to content

Bloemist Groningen

In onze online bloemenwinkel bestelt u online bloemen en heeft u keuze uit een ruim assortiment met luxe en kleurrijke bloemen die wij in Groningen bezorgen.

Beoordeeld met een 4,9 / 5 (google)

Persoonlijke bezorging

Lokale bloemist

Lokale bloemist in Groningen

In Groningen bezorgt onze lokale bloemist dagelijks prachtige boeketten in de hele regio. In ons online assortiment is voor elke gelegenheid een boeket te vinden. Op deze pagina vind je luxe, kleurrijke en stijlvolle bloemen. Op zoek naar een plukboeket? Dit zijn boeketten met meer hoogteverschil tussen de bloemen. In dit soort boeketten zit vaak minder groen en komen de bloemen nóg meer tot hun recht. Onze bloemisten maken plukboeketten in allerlei kleuren, zoals wit, roze, rood en blauw. Naast plukboeketten maken wij ook rond geschikte boeketten. Alle boeketten bezorgen wij in Groningen en omliggende plaatsen zoals Veendam.  Met een vrolijk boeket vol kleuren, maak je altijd een goede indruk.

Bloemen bezorgen in Groningen

Wij bezorgen op maandag tot en met zaterdag bloemen in Groningen. Dagelijks bezorgt onze bloemist in Groningen bloemen. Bestel je voor 13:00 uur, dan bezorgen wij het boeket nog dezelfde dag. De overige bestellingen bezorgen wij de volgende werkdag. Wil je de bloemen laten bezorgen op een andere dag? Geef dan eenvoudig de gewenste bezorgdatum aan tijdens ons afrekenproces. Wil je een kaartje toevoegen aan het boeket bloemen? Tijdens het bestellen geef je gratis een kaarttekst in voor bij het boeket. Wij voegen het kaartje zorgvuldig toe aan het boeket, zodat het een persoonlijk cadeau is.

Bloemenwinkel Groningen

In onze bloemenwinkel staat bij elk boeket de optie ‘Met vaas’. Wanneer je kiest voor ‘Met vaas’, dan binden wij het boeket, snijden wij de stelen schuin af en schikken wij het boeket direct in de vaas. Onze bloemist bezorgt dan bij de ontvanger in Groningen een kant-en-klaar boeket in een vaas. Het voordeel hiervan is dat de ontvanger geen vaas hoeft te zoeken die past bij het boeket, het schittert direct in huis. Zo eenvoudig is het dus om een boeket met vaas te laten bezorgen in regio Groningen.