Skip to content

Vóór 13:00 besteld, dezelfde werkdag bezorgd! 

Bloemist Haarlem

In onze online bloemenwinkel bestelt u online bloemen en heeft u keuze uit een ruim assortiment met luxe en kleurrijke bloemen die wij bezorgen in Driebruggen.

Beoordeeld met een 4,9 / 5 (google)

Persoonlijke bezorging

Lokale bloemist

Bloemen bezorgen in Haarlem

Wij bezorgen op maandag tot en met zaterdag bloemen in Haarlem. Dagelijks bezorgt onze bloemist in Haarlem bloemen. Wil je vandaag bloemen laten bezorgen in Haarlem? Bestel je voor 13:00 uur, dan bezorgen wij het boeket nog dezelfde dag. De overige bestellingen bezorgen wij de volgende werkdag. Dit doen wij in de hele regio rond Haarlem, bijvoorbeeld ook in AmsterdamWil je de bloemen laten bezorgen op een andere dag? In het afrekenproces geef je eenvoudig de gewenste bezorgdatum (ma-za) aan. Tijdens het afrekenproces kan je gratis ook een kaarttekst invullen voor bij het boeket. Een persoonlijk berichtje maakt alles toch net wat leuker! 

Is de ontvanger niet thuis? Het boeket bezorgen wij bij de buren en wij doen een briefje in deur met het adres waar het boeket bezorgd is. 

Bloemist Haarlem

Onze bloemist in Haarlem bezorgt dagelijks prachtige boeketten in regio Haarlem. Voor elke gelegenheid is er wel een boeket te vinden in ons online assortiment. Met een vrolijk boeket vol kleuren, maak je altijd een goede indruk. Op deze pagina bestel je dan ook hippe en trendy bloemen. Er is keuze uit luxe bloemen, kleurrijke bloemen en stijlvolle bloemen. Op zoek naar een plukboeket? Dit zijn juist boeketten met meer hoogteverschil tussen de bloemen. In dit soort boeketten zit vaak minder groen en komen de bloemen nóg meer tot hun recht. Onze bloemisten maken boeketten in allerlei kleuren, zoals wit, roze, rood en blauw. 

Boeket met vaas laten bezorgen

In onze bloemenwinkel staat bij elk boeket de optie ‘Met vaas’. Wanneer je kiest voor ‘Met vaas’, dan binden wij het boeket, snijden wij de stelen schuin af en schikken wij het boeket direct in de vaas. Onze bloemist bezorgt dan bij de ontvanger in Haarlem een kant-en-klaar boeket in een vaas. Het voordeel hiervan is dat de ontvanger geen vaas hoeft te zoeken die past bij het boeket, het schittert direct in huis. Zo eenvoudig is het dus om een boeket met vaas te laten bezorgen in regio Haarlem.