Skip to content

Vóór 13:00 besteld, dezelfde werkdag bezorgd! 

Bloemist Huissen

In deze online bloemenwinkel vind je bloemen die wij met de lokale bloemist uit Huissen bezorgen. Of je nu jezelf of een ander eens verwent met bloemen: een boeket maakt iedereen vrolijk. Bekijk ons assortiment, bestel een boeket en laat het bezorgen in Huissen.

Beoordeeld met een 4,9 / 5 (google)

Persoonlijke bezorging

Lokale bloemist

Bloemist Huissen

Wil je bloemen bestellen voor een verjaardag, feestje, afscheid of als bedankje? Bloemen die besteld zijn voor 13:00 uur bezorgt onze bloemist altijd dezelfde dag in Huissen. Wil je de bloemen laten bezorgen op een andere dag? In het afrekenproces geef je eenvoudig de gewenste bezorgdatum aan. Tijdens het afrekenproces kan je gratis een kaarttekst invullen voor bij het boeket. Dit betekent dat je een berichtje kan toevoegen aan het boeket, zodat het nog wat persoonlijker is.

Bloemen laten bezorgen in huissen? 

Dat kan! Kies een boeket uit ons assortiment en wij zorgen voor snelle en vriendelijke bezorging. Dagelijks stellen wij met seizoensbloemen boeketten samen. Je vindt bij ons boeketten met onder andere witte, roze, rode en gele bloemen.  Onze bloemisten maken boeketten in verschillende stijlen. In onze online bloemenwinkel vind je daarom verschillende stijlen, van rondboeket tot luxe plukboeket. Voor een verjaardag is een kleurrijk boeket perfect, bijvoorbeeld Plukboeket XL en Veldboeket kleur. Voor welke gelegenheid ben jij opzoek naar een boeket? Laat het ons weten via de chat en wij geven je advies.

Boeket met vaas bezorgen

In onze online bloemenwinkel staat bij elk boeket kiezen de optie ‘Met vaas’. Wanneer je kiest voor ‘Met vaas’, dan binden wij het boeket, snijden wij de stelen schuin af en schikken wij het boeket direct in de vaas. De ontvanger ontvangt dan een kant-en-klaar boeket in een vaas wat direct in huis schittert.

Bloemen van een Euroflorist of Fleurop bloemist in Huissen?

In Huissen zijn meerdere bloemisten die zijn aangesloten bij Euroflorist of Fleurop. Wij werken samen met Euroflorist bloemisten in Huissen. Hierdoor garanderen wij dat de boeketten kwalitatief hoogwaardige bloemen bevatten, kundig zijn gemaakt en vriendelijke worden bezorgd in Huissen.