Skip to content

Vóór 13:00 besteld, dezelfde werkdag bezorgd! 

Bloemist Sittard

Hier vind je bloemen die wij met de lokale bloemist uit Sittard bezorgen. Of je nu jezelf of een ander eens verwent met bloemen: een boeket maakt iedereen vrolijk. Bekijk ons assortiment, bestel een boeket en laat het bezorgen in Sittard.

Beoordeeld met een 4,9 / 5 (google)

Persoonlijke bezorging

Lokale bloemist

Bloemen laten bezorgen in Sittard?

Dat kan! Kies een boeket uit ons assortiment en wij zorgen voor snelle en vriendelijke bezorging. Dagelijks stellen wij met seizoensbloemen boeketten samen. Je vindt bij ons boeketten met onder andere witte, roze, rode en gele bloemen.  Onze bloemisten maken boeketten in verschillende stijlen. In onze online bloemenwinkel vind je daarom verschillende stijlen, van rondboeket tot luxe plukboeket. Voor elke gelegenheid is er een boeket te vinden. Voor een verjaardag is een kleurrijk boeket perfect, bijvoorbeeld Plukboeket XL en Veldboeket kleur. Voor welke gelegenheid ben jij opzoek naar een boeket? Laat het ons weten via de chat en wij geven je advies.

Bloemist Sittard

Wil je bloemen bestellen voor een verjaardag, feestje, afscheid of als bedankje? Bloemen die besteld zijn voor 13:00 uur bezorgt onze bloemist altijd dezelfde dag in Sittard. Wil je de bloemen laten bezorgen op een andere dag? In het afrekenproces geef je eenvoudig de gewenste bezorgdatum aan. Tijdens het afrekenproces kan je gratis een kaarttekst invullen voor bij het boeket. Dit betekent dat je een berichtje kan toevoegen aan het boeket, zodat het nog wat persoonlijker is.

Hoe bestel ik een boeket met vaas?

In onze online bloemenwinkel staat bij elk boeket kiezen de optie ‘Met vaas’. Wanneer je kiest voor ‘Met vaas’, dan binden wij het boeket, snijden wij de stelen schuin af en schikken wij het boeket direct in de vaas. De ontvanger ontvangt dan een kant-en-klaar boeket in een vaas wat direct in huis schittert.

Bloemen bestellen bij een Euroflorist of Fleurop bloemist in Sittard?

In Sittard zijn meerdere bloemisten die zijn aangesloten bij Euroflorist of Fleurop. Wij werken samen met Euroflorist bloemisten in Sittard. Hierdoor garanderen wij dat de boeketten kwalitatief hoogwaardige bloemen bevatten, kundig zijn gemaakt en vriendelijke worden bezorgd.