Skip to content

Vóór 13:00 besteld, dezelfde werkdag bezorgd! 

Bloemist Waddinxveen

In Waddinxveen bezorgen wij dagverse bloemen. Of je nu jezelf of een ander eens verwent met bloemen: een boeket maakt iedereen vrolijk. Bekijk ons assortiment, bestel een boeket en wij bezorgen het boeket vanuit onze bloemenwinkel in Waddinxveen.

Beoordeeld met een 4,9 / 5 (google)

Persoonlijke bezorging

Lokale bloemist

Bloemen bezorgen in Waddinxveen

Dagelijks stelt onze bloemist in Waddinxveen boeketten met seizoensbloemen samen. Je vindt bij ons boeketten met onder andere witte, roze, rode en gele bloemen. Voor ieder seizoen maken wij boeketten in verschillende stijlen. In onze online bloemenwinkel vind je daarom elk seizoen andere boeketten. Van rondboeket tot luxe plukboeket. Voor elke gelegenheid is er een boeket te vinden. Bloemen bezorgen voor een verjaardag? Voor een verjaardag is een kleurrijk boeket perfect, bijvoorbeeld dit vrolijke plukboeket of het boeket Bonte Mix. Ben je opzoek naar iets anders? Laat het dan gerust weten in onze chat.

De bloemist in Waddinxveen

Wil je bloemen bestellen voor een verjaardag, feestje, afscheid of als bedankje? Vanuit onze bloemenwinkel bezorgen wij supersnel in Waddinxveen. Bloemen die besteld zijn voor 13:00 uur bezorgt onze bloemist altijd dezelfde dag in Waddinxveen. Wil je de bloemen laten bezorgen op een andere dag? In het afrekenproces geef je eenvoudig de gewenste bezorgdatum aan. Tijdens het afrekenproces kan je gratis een kaarttekst invullen voor bij het boeket. Dit betekent dat je een berichtje kan toevoegen aan het boeket, zodat het een persoonlijk geschenk is. Naast Waddinxveen bezorgen wij in de hele regio Gouda bloemen.