Skip to content

Vóór 13:00 besteld, dezelfde werkdag bezorgd      Door heel Nederland!

Luxe boeketten | veldboeketten Bestel een boeket

Natuurlijk Bloemen is een bloemist in Woerden en bezorgd met een bezorgservice van lokale bloemisten boeketten bloemen in heel Nederland. Dagelijks maken onze bloemisten boeketten in verschillende stijlen, van rondboeket tot luxe plukboeket.  


Wij bezorgen door heel Nederland!

Voor 13:00 besteld, zelfde dag bezorgd

Kunnen wij u helpen?

Info@natuurlijk-bloemen.nl
0348 424 890

Beoordeeld met een 4,9 / 5 (google)

Persoonlijke bezorging

Lokale bloemist

Bloemen bestellen voor een verjaardag, feestje of als bedankje? Of wil je de bloemen laten bezorgen op een andere dag? In het afrekenproces kun je een gewenste afleverdatum aangeven. Tijdens het afrekenproces kun je ook een kaarttekst invullen, dit is gratis. 

Een boeket bloemen met vaas laten bezorgen

Bij verschillende boeketten staat direct een optie om het boeket met vaas te laten bezorgen. Dit is een bijpassende vaas, hierdoor schittert het boeket direct bij de ontvanger. Wij zorgen dat het boeket geschikt is, de stelen goed zijn afgesneden en de bloemen perfect zijn afgestemd op de vaas. We bezorgen een boeket met vaas volledig geschikt in model, zodat de ontvanger nergens meer naar om hoeft te kijken. Een boeket met vaas laten bezorgen, dat is toch een echte verrassing! 

Bloemen of een boeket als cadeau versturen

Ben je opzoek naar bloemen voor een cadeautje? In onze online bloemenwinkel vind je een ruim assortiment met boeketten, plukboeketten en veldboeketten die wij iedere dag binden. Dagelijks kopen wij bloemen in direct bij kwekers en op de veiling. Hierdoor maken wij altijd boeketten die vers zijn, lang staan en een glimlach geven aan de ontvanger. In ons assortiment hebben we ronde boeketten en klassieke boeketten, dit zijn boeketten die gelijkmatig zijn geschikt. Wil je een plukboeket bestellen? Dit zijn juist boeketten met hoogteverschil tussen de bloemen. In dit soort boeketten zit vaak minder groen en komen de bloemen meer tot zijn recht. In onze online bloemenwinkel hebben wij boeketten in de kleuren wit, roze, rood en blauw. Ben je opzoek naar iets anders of lukt het niet om te kiezen tussen de bloemen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op, zodat wij naar wens een boeket samenstellen en bezorgen. 

Vandaag bloemen bezorgen?

Bloemen die vóór 13:00 uur zijn besteld, bezorgen onze lokale bloemisten in op maandag tot vrijdag nog dezelfde dag, In heel Nederland. Dat geldt voor het gehele assortiment op deze pagina. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment van luxe bloemen, kleurrijke bloemen en stijlvolle bloemen. De boeketten zijn handgemaakt en stellen wij samen met liefde.  Ook kun je door ons rozen, rouwstukken en rouwboeketten laten bezorgen.

Let op, rond feestdagen zoals valentijn, moederdag en kunnen levertijden oplopen door de enorme vraag naar bloemen. Bestel daarom altijd tijdig en niet op het laatste moment.  

In onze webshop kun je in drie stappen bloemen bestellen en laten bezorgen in heel Nederland. Is de ontvanger niet thuis? Het boeket bezorgen wij dan bij de buren, we doen een briefje in deur met het adres waar het boeket bezorgd is. Zo kan de ontvanger direct zijn bloemen ophalen. 

Fleurop bloemen bestellen

Natuurlijk Bloemen bezorgt bloemen in heel Nederland. Met onze partner bloemisten van Fleurop verzorgen wij de bezorging van bloemen door heel Nederland. Wij werken met vaste bloemisten die wij kennen, zodat wij altijd de mooiste en verse bloemen bezorgen in plaatsen zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Eindhoven, Almelo etc. Ook in dorpen of kleinere plaatsen zoals Zeist, Baarn, Nieuwegein, Mijdrecht, Gouda, de Meern, Leidsche Rijn en Houten bezorgen wij bloemen. Op werkdagen vóór 13:00 uur besteld, bezorgen wij dezelfde dag nog overal in Nederland. 

Boeket bestellen en bezorgen

Een boeket laten bezorgen bij familie, een vriend of vriendin? Natuurlijk Bloemen is specialist in bezorgen van bloemen in Nederland. Als bloemist in Woerden maken wij dagelijks prachtige boeketten. Iedere dag zijn wij opzoek naar de mooiste bloemen die passen bij het seizoen. Per seizoen wisselen we van type boeketten. Voor welke stijl ga jij? Wanneer het een cadeautje is, dan maak je met een boeket van vrolijke kleuren altijd een goede indruk. Een boeket kant-en-klaar met een vaas zorgt voor een echte eyecatcher. Geef je een boeket met vaas? De ontvanger blijft de vaas gebruiken en zal nog lang herinnering hebben aan het cadeau.