Droogbloemen boeketten

Kleur

Lengte

Combideals

Beoordeeld met een 4,9 / 5 (google)

Gratis verzending al v.a. €34,95

Binnen 24 uur verzonden

Droogbloemen boeketten gemaakt door de bloemist 

Alle boeketten worden door ons team van bloemisten gemaakt in ons atelier. Dagelijks zijn wij op zoek naar de mooiste droogbloemen die passen bij het seizoen. In onze bloemenwinkel zijn we al enkele jaren geleden begonnen met droogbloemen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een droogbloemen winkel met zowel online als in de winkel een groot assortiment droogbloemen.

Doordat droogbloemen een natuurproduct zijn wisselen we per seizoen van collectie. Daarnaast voegen we wekelijks nieuwe boeketten toe aan onze collectie. Voor welke stijl ga jij? Kies jij bijvoorbeeld voor een boeket met een stoere uitstraling, een met rustige tinten of juist een boeket met pauwenveren? Rustige tinten zorgen voor een knus gevoel in huis en in combinatie met een mooie vaas creëer je een luxe interieur. Het voordeel van droogbloemen in huis is dat ze lang houdbaar zijn. Droogbloemen hebben geen onderhoud nodig. Superfijn hè, maar droogbloemen blijven een natuurproduct. Je kunt ze beter niet in de wind, felle zon of vochtige omgeving neerzetten. Hoe lang droogbloemen houdbaar zijn hangt ook van de kwaliteit van de droogbloemen af. Dit wordt bepaald door de kwaliteit van de bloem, wijze van drogen en verven. Lees hier (blog) meer over het drogen van droogbloemen.

Gaat jouw hart sneller kloppen van droogbloemen? Kijk dan ook eens bij onze losse droogbloemen en stem deze af met andere accessoires. Met verschillende kleuren droogbloemen is er altijd een kleur die past bij je interieur. Zo verkopen we boeketten droogbloemen in de kleuren paars, rood, oranje, groen, geel, wit, blauw, zwart en roze.

In onze droogbloemen webshop kan je losse droogbloemen, verschillende kleuren pampas pluimen en droogboeketten bestellen. Wij verzenden droogbloemen in Nederland en België.

De mooiste droogboeketten

Een droogboeket kopen kan soms best lastig zijn. Dat weten wij als geen ander. Een droogboeket moet passen bij je interieur. Er zijn enorm veel prachtige droogboeketten, maar welke past bij jou? In ieder interieur past wel een droogbloemen boeket. Met droogbloemen breng je de finishing touch aan in je interieur. De droogbloemen trend uit de jaren 70 is dan ook weer helemaal terug. Enkele bestsellers zijn de Golden Mix, Good Vibes en Perfect Mix. Een boeket kan op verschillende manieren gebonden worden. In ons droogbloemen atelier binden we dagelijks boeketten die uiteenlopen van compacte ronde boeketten tot grote luxe veldboeketten die variëren van naturel look tot een mix bijzondere kleuren. We verkopen droogbloemen ook in op kleur gemaakte boeketten. 

Ieder boeket droogbloemen heeft zijn eigen stijl. We hebben eindeloos veel droogbloemen in verschillende kleuren en lengte,  wekelijks hebben we daardoor nieuwe droogboeketten online. In onze collectie hebben we goedkope droogbloemen en luxe droogbloemen boeketten die we op maat maken. Met uniek ontwerp, duurzame bloemen en uitgebreide kwaliteitscontrole ben je verzekerd van topkwaliteit. Heb je speciale wensen? Stuur ons een berichtje.