Skip to content

Vóór 23:59 besteld, volgende werkdag verzonden           Gratis verzending vanaf €34,95 in NL & BE  

Droogboeketten

Ben je op zoek naar een prachtig droogboeket?  Onze online droogbloemenwinkel biedt het grootste assortiment droogboeketten online.  Of je nu op zoek bent naar een luxe droogboeket of een klein cadeautje, wij maken het allemaal zelf in ons eigen droogbloemen atelier.

Droogbloemenwinkel met droogboeketten

De droogboeketten stellen wij met zorg samen en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Zo kun je altijd een droogboeket vinden dat perfect past bij jouw interieur of als cadeau voor een speciale gelegenheid. Bij het binden van de droogboeketten gebruiken we alleen de mooiste en meest kwalitatieve droogbloemen. Hierdoor zijn onze droogboeketten niet alleen prachtig om te zien, maar blijven ze ook nog eens lang mooi.

Zo maken wij jouw droogboeket

Een droogboeket begint bij een creatief idee van kleuren en type bloemen. Onze inspiratiebron is de natuur en combineren wij met de nieuwste trends. De seizoenen bepalen welke kleuren en bloemen er zijn. Dit matchen wij met de nieuwste woontrends in een design. Met de geselecteerde droogbloemen maken we vervolgens eerst een voorbeeldboeket. Dit is ons concept wat we gaan finetunen. Zo wisselen we bijvoorbeeld nog enkele droogbloemen omdat dit de uitstraling van het droogboeket nog nét wat leuker maakt. Als ons team tevreden is, dan selecteren we de bijpassende vazen. Vervolgens maken we foto’s die het droogboeket zo goed mogelijk weergeven van alle kanten.

Hoe koop je het juiste droogboeket?

Een droogbloemen boeket bestaat uit verschillende gedroogde bloemen zoals phalaris, helichrysum, ruscus, kaardebol, craspedia, lavendel, tarwe, babala, pampas pluimen en eucalyptus. De bloemen, de kleurstelling, de lengte en de stijl van het droogboeket wisselt per boeket. Bedenk daarom het volgende:

  1. Waar ga ik het boeket neerzetten? Is het een accessoire of juist een blikvanger?
  2. Ga ik voor een laag (ongeveer 50 cm) of hoger (vanaf 70 cm) droogboeket.
  3. Ga ik voor een boeket in één hoofdkleur (bijv. roze, groene of zwarte) of kies ik voor een bont geheel?
  4. Wil ik een boeket waar ook zijde takken in verwerkt zijn? Zijde geeft extra kleur en levendigheid aan het boeket.

Zodra je weet waar je het droogboeket komt te staan in je interieur, wat voor formaat en kleuren je fijn vindt, is het een stuk makkelijk kiezen. Kom je er niet uit welk droogboeket past bij jou inrichting? Chat dan met ons voor persoonlijk advies.

Droogboeket met zijden bloemen

Droogbloemen combineren wij met zijden bloemen voor een unieke uitstraling. Zijde takken en bloemen zijn kleurrijk en maken het droogboeket daardoor een opvallend geheel. We gebruiken daarom juist grote zijde takken met veel kunstbloemen zodat het écht anders is dan een normaal droogboeket. Droogboeketten Perfect Dance is zo’n voorbeeld van een boeket waarin bloemen met zijde zijn verwerkt. Dit boeket is daardoor extra groot en kleurrijk. Ander voorbeelden zijn het Zijden boeket Golden en Zijden boeket Colorful Mix.

Een droogboeket cadeau geven

Opzoek naar een cadeautje voor een vriendin of vriend? Je vindt in onze webshop voor iedere gelegenheid een geschikt droogboeket of leuke accessoire. Of iemand nou houdt van kleurrijk en bont of juist van natuurtinten, je vindt het allemaal in ons assortiment. Heb je er wel eens aan gedacht om droogboeket mét vaas te geven? Het is natuurlijk altijd leuk om iets te ontvangen wat je voor langere tijd kunt gebruiken. Een mooie vaas, kan iedereen natuurlijk altijd gebruiken! Kan je niet vinden wat je zoek? Neem dan contact op met ons, dan maken we een uniek cadeau.