Skip to content

Vóór 23:59 besteld, volgende werkdag verzonden           Gratis verzending vanaf €34,95 in NL & BE  

Gele droogbloemen

Lengte

Combideals

Gele droogbloemen kopen?

In onze droogbloemen collectie vind je gele droogbloemen die passen bij verschillende interieurstijlen. Met gele bloemen breng je eenvoudig kleur aan in je huis. Geel geeft een frisse en jonge uitstraling waardoor iedereen zich thuis voelt. Donkergeel of okergeel daarentegen is net een tikje stoerder en geeft een andere uitstraling. De goudgele craspedia is bijvoorbeeld een echte bestseller en een must have voor ieder interieur. 

Droogbloemen in het geel komen veel voor. Geel zit in droogboeketten omdat het een kleur is die veel voorkomt bij bloemen.  De meeste gele bloemen zijn dus niet geverfd. Verschillende grassoorten zoals roze phalaris, pampas pluimen krijgen door het drogen een lichte tint.

De mooiste gele droogboeketten

Gele droogbloemen worden veel gebruikt in droogboeketten. In onze collectie hebben we boeketten die volledig bestaan uit gele droogbloemen en boeketten met gele invloeden. Het droogboeket Yellow Tunes bestaat bijvoorbeeld uit verschillende gele bloemen zoals hazenstaartjes, pampas, granen, achilea en babala’s.