Skip to content

Vóór 23:59 besteld, volgende werkdag verzonden           Gratis verzending vanaf €34,95 in NL & BE  

Vaas met droogbloemen

Hier vind jij jouw nieuwe favorieten droogbloemen boeket met vaas. Met een grote collectie van vazen met bijpassende droogbloemen, vind je altijd een geschikte combinatie. Kom je er niet uit? Stuur ons dan een berichtje over jouw droogboeket met vaas.
Bekijk al onze producten

Droogboeketten   >

Droogboeketten met vaas   >

Losse droogbloemen   >

Pampas pluimen   >

Vazen   >

Bestsellers   >

Vaas met droogbloemen

De nieuwste vazen met droogbloemen shop je in onze droogbloemen webshop. Je vindt bij ons zowel basic vazen als design vazen die geschikt zijn voor jouw droogboeket. Een mooie vaas raakt nooit uit de mode. Het leukste is,  als je je vazen afwisselt met je droogboeket. Zo raak je er nooit op uitgekeken. Onze collectie droogbloemen bestaat uit verschillende stijlen met bijpassende vazen.  Zo stijl jij ieder seizoen weer je interieur, waardoor het er top uit ziet! Weet jij al wat je nieuwe droogboeket met vaas wordt?

Zo kies je jouw juiste droogboeket met vaas

Met een groot assortiment droogbloemen vazen is er in onze webshop altijd een vaas die past bij jouw nieuwe droogboeket. Een vaas vinden die past bij het droogboeket is lastig. Het belangrijkste bij het kiezen van een vaas voor droogbloemen is:

  • De hoogte van de vaas en de breedte van de hals.
  • Het type droogboeket. Zo vraagt een klein droogboeket om een vaas met een smalle hals (bijv. 8 cm).

Onze droogboeketten fotograferen wij altijd in een bijpassende vaas. Deze vaas en andere bijpassende vazen geven wij als optie weer bij het boeket. Daarnaast kan je nog op onze vazen pagina uit het groot assortiment vazen kiezen. Heb je zelf al een vaas voor je droogboeket? Wij vermelden altijd de vaas hoogte en breedte van de vaas. Met de lengte van het boeket kan je hiermee altijd bepalen of je de juiste vaas hebt voor je droogboeket.

Droogbloemen met een vaas als cadeau

Ben je op zoek naar een cadeautje? Met onze complete cadeau sets heb je voor €19,95 al een droogbloemen cadeau. Zo is er al een set van twee vaasjes in het zwart of roze inclusief een droogboeket. Dit zijn dus tweemaal een droogboeket in een klein vaasje. Een leuk en goedkoop droogbloem cadeau toch?!
Liever een groot droogboeket met vaas cadeau doen? Kies dan voor het droogboeket Golden Mix met de vaas Smokey Grey of Taupe. Dit is een kleurrijk boeket, waarbij de vaas het tot cadeau maakt wat direct schittert in ieder interieur.  

Stijlvol droogboeket met vaas voor op tafel

Een droogboeket is een onmisbaar onderdeel van je interieur. Je kunt een kleurrijk droogboeket combineren met een rustige vaas voor een speels effect in huis. Wil je meer opvallen, kies dan voor een opvallende vaas met een uitgesproken droogboeket. Ga bijvoorbeeld voor een design vaas met opvallende vorm. Of kies juist een vaas in een satin tint zoals grijs of taupe. In onze vazen collectie is er altijd een kleur, model of maat die bij jouw interieurstijl past. Nog geen idee welke droogbloemen vaas past? Laat je dan inspireren door ons en kies het droogboeket met de vaas zoals afgebeeld.  

google Reviews
Wat onze klanten zeggen