Skip to content

Vóór 23:59 besteld, volgende werkdag verzonden           Gratis verzending vanaf €34,95 in NL & BE  

Pampas pluimen

Pampas pluimen kenmerken zich door een lange steel met fluffy pluimen. De pluimen groeien in de natuur maar worden ook specifiek voor de decoratie gekweekt. Het droogproces zorgt dat de pluimen vocht verliezen en stevig indrogen. De gedroogde pampas wordt hierdoor ‘fluffy’ en lang houdbaar. Bestel je pampas pluimen met of zonder vaas eenvoudig online en we zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk van je pluimen kan genieten.

Lengte

Combideals

Beoordeeld met een 4,9 / 5 (google)

Gratis verzending al v.a. €34,95

Binnen 24 uur verzonden

Pampas pluimen 

Pampas droogbloemen zijn er in verschillende soorten en kwaliteiten. Er zijn pluimen die juist een korte, maar dikke pluim hebben én pluimen die een lange, maar dunnere pluim hebben. Heb je bijvoorbeeld Pampas pluimen naturel of de Fluffy pampas pluimen al gezien? Bij Natuurlijk Bloemen kun je pluimen kopen in verschillende kleuren. Een zwarte, bruine of roze pampas pluim zijn perfect te combineren met een droogbloemen boeket. Tip: je kunt ook een pampas boeket maken met allerlei verschillende kleuren.

Pampas pluimen in vaas

Een vaas met gedroogde pampas pluimen is in ieder interieur een eyecatcher. Pampas pluimen zijn vaak lang. Een grote droogbloemen vaas is belangrijk om de pluimen mooi te etaleren in het interieur. Op zoek naar pampas pluimen in een vaas? In onze droogbloemen webshop hebben we enkele vazen standaard met pampas pluimen gecombineerd. Deze mat zwarte vaas met pluimen is een echte blikvanger in je interieur. Een populaire vaas voor pampas pluimen is de cheetah vaas. Bestel je pluimen in vaas eenvoudig in onze webshop en ontvang je pampas binnen enkele dagen in huis.

Gedroogde pampas boeketten

Wat is het verschil tussen pampasgras, siergras, gedroogde grassen en pampas pluimen? Eigenlijk is er geen verschil tussen de verschillende namen, het zijn allemaal verschillende benamingen voor pampas pluimen. De term ‘grassen’ kan echter wel duiden op een variant met een minder fluffy uitstraling. Op zoek naar pampasgras, siergras of gedroogde grassen? Bij Natuurlijk Bloemen kun je al deze verschillende soorten gedroogde grassen en pampas pluimen kopen. Het is mogelijk om je pluimen in een vaas te bestellen of los, zonder vaas.