Skip to content
Dutz

DutZ

Mondgeblazen glaswerk, een eyecatcher in huis

Bij DutZ voel je de enorme passie voor mondgeblazen glas. Iedere vaas, schaal, pot, windlicht , kandelaar, kaarsenglas of drinkglas is het resultaat van het toegewijde vakmanschap van de glasblazers uit de glasfabrieken van DutZ . Alle artikelen zijn mondgeblazen en handgevormd.

Wat betekent DutZ?
In het Nederlands staan de letters voor Durf Uitgesproken Te Zijn. DutZ draagt uit dat de collectie bijzonder is en tot stand komt door het fascinerende ambacht van glasblazen. DutZ heeft ervoor gekozen om trouw te blijven aan de fabrieken in Oost-Europa. Hierdoor draagt DutZ bij tot het in stand houden van de zeldzaam wordende traditie van het glasblazen in Oost-Europa.

DutZ is onderscheidend. Dat komt mede door de grote hoeveelheid energie die gestoken wordt in het ontwerpen van nieuwe artikelen. Ieder seizoen zijn er van DutZ weer een nieuwe verrassende series.

Geïnspireerd door dit prachtige merk?
Neem contact op of kom langs in onze winkel. We hebben een breed assortiment in onze winkel en helpen graag met zoeken naar het perfecte element dat aansluit op het interieur. Bekijk op onze vazen pagina ook ons online assortiment. 

DutZ