Skip to content
Ecri living

Ecri Living

Uniek design voor in én om het huis

Ecri Living
Ecri Living is een Hollands ambachtelijk familiebedrijf. Al generaties werken ze aan unieke producten. Alles gebeurt in eigen huis, onder andere het maken van nieuwe modellen, maar ook het ontwikkelen van nieuwe kleuren. Trends, en ook het volgen van de trends, wordt net zo serieus genomen als het afleveren van een goed eindproduct.

Ecri Living; Ambachtelijke producten die een Eyecatcher zijn in en om het huis.

Ambachtelijke kwaliteit 
Het vervaardigen van de producten gebeurt met de beste grondstoffen die er te vinden zijn. Dit om een uitstekende kwaliteit te kunnen waarborgen. Door de vakkennis die in de historie van Ecri is opgedaan, zijn ze in staat om kleine, maar ook zeer grote producten te maken. Ecri ontwikkeld zelf  kleuren. Zo zijn vrijwel alle kleurstellingen mogelijk, producten hebben standaard een unieke kleur. De producten worden op een hoge temperatuur (ongeveer 1250 °C) gebakken, dit om een waterdicht en sterk eindresultaat te verkrijgen.

Geïnspireerd door dit prachtige merk?
Neem contact op of kom langs in onze winkel. We hebben een breed assortiment en helpen graag met zoeken naar het perfecte element dat aansluit op het interieur. Bekijk ook ons online assortiment met vazen van andere merken

Ecri living