Skip to content

Interieurbeplanting voor op kantoor

De kantoorbeplanting specialist in omgeving Woerden

Interieurbeplanting voor op kantoor

De kantoorbeplanting specialist in omgeving Woerden

interieurbeplanting

Hydrocultuur

planten huren utrecht

Kunstplanten

green walls groene wanden mos wanden

Plantenmuur

interieur planten woerden

Interieurbeplanting

Een gezonde omgeving

De werkomgeving is sfeer bepalend en heeft effect op het binnenklimaat.
Het is niet makkelijk om op kantoor het binnenklimaat goed te regelen. Het is al gauw te warm, te koud, te droog of te vochtig. Ook ontstaan er door apparaten zoals printers, kopieerapparaten en computers stoffen die de kwaliteit van het binnenklimaat aantasten.
Ongetwijfeld is er op kantoor apparatuur om de luchtkwaliteit te monitoren. Maar… waarom zou je dit niet op een duurzame en natuurlijke manier verder verbeteren?

Planten op kantoor!

Ze bevochtigen de lucht door het verdampen van water, absorberen warmte en filteren ook nog eens de lucht van onaangenamen stoffen zonder enig stroomverbruik.
Planten geven op een prachtige manier sfeer aan de omgeving en verbeteren de akoestiek. Betere geluidsverdeling in de ruimtes en verbeterde productiviteit.

Plantenservice rond Woerden

Wij leveren niet alleen de planten, desgewenst nemen we ook al het onderhoud uit handen. Met ons team verzorgen en onderhouden we kantoorbeplanting in onder andere Utrecht, Woerden, Harmelen, Nieuwegein, IJsselstein, Oudewater, Bodegraven en Alphen aan den Rijn.

Verbeterde luchtvochtigheid. Op een natuurlijke manier de luchtkwaliteit in balans.

Verbeterde akoestiek. Op werkplekken minder last van geluidsoverlast.

Sfeervolle inrichting van werkplekken, groene uitstraling naar klanten.

Gerecycled materiaal

Een prachtige serie potten geheel gemaakt van gerecyclede materialen. Super om de duurzaamheid ambitie inhoud te geven! De collectie bestaat uit 12 verschillende producten, ze zijn leverbaar van donkere tinten tot allerlei frisse kleuren.

duurzame interieurinrichting
Mos- & plantenwanden

Een echte eyecatcher in het gebouw. Groene wanden geven een rustgevend gevoel en zijn perfect voor het verbeteren van het binnenklimaat. Ze lenen zich perfect voor de meest creatieve vormen op ieder mogelijke locatie. Van een klein levend schilderij tot een groene muur, alles is mogelijk.

Referenties kantoorbeplanting

Beplantingsadvies op maat. Met onze ervaring maken we een beplantingsplan dat past bij het interieur en de sfeer. Samen met uw wensen komen we tot een creatief plan.

Levering. Na goedkeuring van de offerte komt ons team op een geschikt moment de beplanting inrichten.

Onderhoud. Ons onderhoudsteam komt periodiek langs om de planten te verzorgen. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken.

Zullen we samen.
Een project starten?
Hierboven staat een impressie, er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Graag helpen wij bij het creëren van een unieke inrichting. Dit kan zijn voor een enkele plant of een totaal groenconcept, alles is mogelijk.
Stuur (vrijblijvend) een berichtje en wij nemen contact op.