Skip to content

Vóór 23:59 besteld, volgende werkdag verzonden           Gratis verzending vanaf €34,95 in NL & BE  

Kunstbloemen & Zijden bloemen

Een zijden bloemen boeket is met alle sprekende kleuren een belangrijk onderdeel in jouw interieur. Er zijn onwijs veel soorten kunstbloemen die in allerlei zijden boeketten worden gebruikt. Bekijk hier onze zijden boeketten.

Kunstbloemen Onze bestsellers

Bekijk al onze producten

Kunstbloemen met vaas

Een prachtige bos zijde bloemen is altijd een goed idee, maar je een boeket wel in de juiste vaas zetten. Met een trendy vaas laat je het zijden boeket volledig tot zijn recht komen. Met vazen in het Taupe, Grey en Black kun je nooit mis gaan. Voorbeelden van mooie vazen voor zijden bloemen zijn:

  1. Vaas Pastel Pink H29
  2. Vaas Satin Grey H24
  3. Vaas Smokey Grey
  4. Vaas Black M

Je vindt in onze webshop allerlei verschillende vazen die geschikt zijn voor kunstbloemen. Bij elk producten kun je ook de vaas kopen waarin het zijden boeket is afgebeeld. Daarnaast vermelden wij vazen die wij adviseren voor het zijden boeket.

Kunstbloemen of zijden bloemen cadeau geven

Bloemen vallen bij iedereen in de smaak. Kunstbloemen en zijden bloemen zijn op dit moment enorm hip. Wil jij je vriendin verrassen met een mooi zijden boeket? Kies dan voor een designer boeket. Onze zijden boeketten bevatten verschillende kleuren en zijn altijd een kleurrijk geheel. De boeketten geven een warm en vrolijk gevoel. Heeft de ontvanger al zijden bloemen? Of wil je een kleiner cadeau geven? Kies dan voor enkele losse zijden bloemen of zijden bloemen in een specifieke kleur zoals wit, rood, roze of paars.  Bijkomend voordeel van zijden bloemen ze blijven eeuwig goed. Een perfect cadeau!

Zijden bloemen kopen

Opzoek naar een prachtig zijde bloemen boeket? Dan ben je bij Natuurlijk Bloemen op de goede plek. Je hebt bij ons een ruime keus uit zijden boeketten die passen bij het seizoen.

Maar, een zijden boeket koop je niet zomaar. Een zijden boeket is prijziger dan een bos ‘normale’ of ‘gedroogde’ bloemen. De prijs is onder andere afhankelijk van de kwaliteit van de bloemen die in het boeket zitten. Onze boeketten zijn van onderscheidende kwaliteit. We werken met A-merk zijden bloemen die zijn gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. De kunstbloemen zijn tot in detail nagemaakt en door onze bloemisten gebonden tot echte boeketten. Dit betekent dat de boeketten ook daadwerkelijk vakkundig zijn samengesteld en gebonden. Hierdoor heb je echte eyecatchers in huis.

Schitterende zijden bloemen in huis 

Zijden kunstbloemen zijn een must-have in ieder interieur. De boeketten brengen kleur, levendigheid en sfeer. Het maakt niet uit in welke ruimte je een zijden boeket neerzet, het geeft een verbluffend resultaat. Bepaal je stijl en kies je favoriete boeket dat past bij jou interieurinrichting. Ga jij liever voor mooie roze kleuren of toch liever voor geel? In onze collectie vind je boeketten die passen bij verschillende interieurstijlen.

Zo verzorg je zijden bloemen!

Zijden bloemen hoef je in tegenstelling tot normale bloemen amper te verzorgen. Hieronder staan enkele tips om je zijden bloemen te verzorgen. Wil je nu echt alle geheimen voor het kopen van kunstbloemen weten, bekijk dan onze nieuwste blog artikel hierover.

  1. Zet zijden bloemen niet op een plek waar enorm veel direct zonlicht op de bloemen schijnt. Dit voorkomt op de lange termijn verkleuring.  
  2. Zijden bloemen staan lang en daardoor kunnen ze stoffig worden. De bloemen kan je eenvoudig voorzichtig afdoen met een licht vochtig doekje.
  3. Bloemen zijn kwetsbaar. Zijden bloemen zijn dit een stuk minder, ze kunnen tegen een stootje. Maar door alle details die op een steel verwerkt zijn, blijft het een kwetsbaar product. Pak het boeket daarom voorzichtig uit de doos en schik eventueel het zijden boeket zorgvuldig in de vaas.
  4. En o ja, zijden bloemen hebben geen water nodig ; )