Skip to content

Vóór 13:00 besteld, dezelfde werkdag bezorgd      Door heel Nederland!

Rozen bestellen

Rozen bestellen: ontdek onze prachtige collectie rozen

Vanuit onze bloemenwinkel bieden we een prachtige collectie rozen die je kunt bestellen en laten bezorgen bij jezelf of als cadeautje bij iemand anders. Onze collectie bestaat uit rozen in verschillende kleuren, lengte en soorten, zo is er altijd een boeket te vinden dat perfect past bij de gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar de klassieke rode rozen om je liefde te uiten, of je wilt een boeket met gemengde kleuren om een sfeer toe te voegen aan een feest, we hebben het allemaal.

De rozen die wij en onze andere bloemisten gebruiken zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van de uitstraling en hoelang ze gemiddeld op de vaas staan. Onze bloemisten werken met betrouwbare telers zodat we weten waar de rozen vandaan komen en alleen de allerbeste rozen in onze boeketten terechtkomen. Of je nu een boeket bestelt voor een verjaardag, jubileum, Valentijnsdag of gewoon om iemand op te vrolijken, onze rozen zullen zeker indruk maken bij de ontvanger.

Boeket rozen laten bezorgen

Er zijn honderden redenen waarom je iemand een bos rozen cadeau zou willen geven. Misschien is er iemand jarig, wil je jouw liefde laten blijken, een sorry gebaar maken of gewoon iemand dag opvrolijken. Wat je reden ook is, rozen laten bezorgen is een perfect cadeau en maakt iedereen vrolijk.

Waarom rozen kopen?

Al honderden jaren worden rozen beschouwd als een symbool van liefde, pracht, passie en romantiek. Met name voor speciale gelegenheden worden ze gekocht en weggegeven als cadeau. Bijvoorbeeld op valentijnsdag, moederdag, verjaardagen maar ook op meer casual gelegenheden als blijk van vriendschap of waardering. Roden rozen zijn het meest bekend om te kopen, maar ook witte en roze rozen stijgen flink in populariteit.
Doordat de symboliek van rozen zo sterk is, is het een product die een ontvanger echt kan raken. Om die reden is rozen kopen en weggeven een prachtig gebaar.

Rode, witte of roze rozen bestellen?

Rozen zijn er tegenwoordig in alle kleuren van de regenboog. De meest populaire rozen zijn nog altijd rood. Op de tweede en derde plek staan de roze en witte rozen. Roze rozen zijn wat liefelijker en hebben net wat minder romantiek, wat voor verschillende gelegenheden juist perfect is. Witte rozen kenmerken zich daarentegen juist door haar charme, luxe uitstraling en stijl. Wist je dat er ook gele rozen zijn? 
Al met al is het kopen van rozen een uitstekende keuze voor iedereen die opzoek is naar een stijlvol en lux cadeau. Of je nu een bos met enkel rozen of een luxe boeket bestelt, het zal bij de ontvanger in de smaak vallen.

Boeket met rozen bestellen: een cadeau voor elke gelegenheid

Rozen kun je bestellen als een los boeket met enkel rozen, maar je kunt natuurlijk ook een rozenboeket met allerlei verschillende bloemen bestellen. Hierdoor zijn rozen niet alleen geschikt voor een romantische gelegenheid maar ook bijvoorbeeld als bedankje. Enkele voorbeelden van boeketten  zijn Rond Boeket Euforie, Boeket Wit – Roze, Roze Perfectie en Plukboeket Kleurmix.  Wil je een boeket met rozen versturen met een kaartje? In ons afrekenformulier geef je eenvoudig een tekst in die wij op een kaartje schrijven. Zo maak je het rozenboeket extra persoonlijk voor de ontvanger.