Skip to content

Vóór 23:59 besteld, volgende werkdag verzonden           Gratis verzending vanaf €34,95 in NL & BE  

Vazen Roze vazen

Op zoek naar een roze vaas? Het kan de finishing touch zijn in je huis, niet waar? Op deze pagina vind je een selectie vazen in verschillende roze tinten, perfect om jouw interieur te verfraaien.

Roze vazen: de aanvulling in huis

Onze collectie roze vazen biedt een prachtig assortiment van subtiele tinten roze. Van zachte pastelroze tinten tot gedurfde fuchsia kleuren. Onze vazen zijn ontworpen om jouw ruimte te verrijken en je te helpen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. Ontdek de veelzijdigheid van roze en hoe het een harmonieuze aanvulling kan zijn op elk interieur.

Hoe kies je de perfecte roze vaas?

Het is kan best lastig zijn om de juiste vaas te kopen. Voor het kiezen van een roze vaas hebben we enkele tips. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de vaas in verhouding tot de ruimte waar je het wilt plaatsen en let hierbij op de andere kleuren in de ruimte. Daarnaast is het natuurlijk onwijs belangrijk om na te denken over welke bloemen je in de vaas gaat zetten. Zo vraagt een vaas met een brede hals, meer bloemen dan een vaas met een smalle hals. Bij een vaas met een smalle hals kan je al met enkele bloemen van zijden of droogbloemen een perfecte invullen creëren. Kies dus bewust uit verschillende vormen en ontwerpen om de perfecte match te vinden voor jouw bloemen of decoratie.

Roze vazen voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een romantische avond, een vrolijk feestje of gewoon een vleugje kleur in je dagelijks leven, onze roze vazen zijn geschikt voor elke gelegenheid. Voeg een sprankelende vaas roze toe aan je eettafel tijdens een feestje of zet een prachtige roze bloemenvaas in je woonkamer om jezelf met een statement in huis te verwennen.

Hoge vaas in roze kleur

Op zoek naar een hoge vaas en dan ook nog eens in de kleur roze? Je shopt in onze online vazenatelier een selectie aan hoge vazen in verschillende roze kleuren. Heb je er ook wel eens aan gedacht om een combinatie van vaas en bloemen te bestellen? Dan ben je direct klaar met je zoektocht naar een hoge vaas. Bekijk ook een onze selectie aan grote vazen. 

Goedkope roze vazen

Op zoek naar een hoge vaas en dan ook nog eens in de kleur roze? Je shopt in onze online vazenatelier een selectie aan hoge vazen in verschillende roze kleuren. Heb je er ook wel eens aan gedacht om een combinatie van vaas en bloemen te bestellen? Dan ben je direct klaar met je zoektocht naar een hoge vaas.

Bekijk meer
Alle vazen
Zwarte vazen
Toetervazen